Rólam

Szakközgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán jogászként (cum laude). Jogi és közigazgatási szakvizsgával is rendelkezem. Folyamatosan fejlesztem magam, számos szakmai és nyelvi kurzust végeztem el.

Társadalmi felelősségvállalásként több mint tíz éve végzek pro bono munkát civil szervezetek részére, emellett dolgozom a saját, felelős állattartással foglalkozó társadalmi vállalkozásomon is.

Az alábbi területeken rendelkezem többéves szakmai tapasztalattal.

SZAKTERÜLETEK

KÖVETELÉSKEZELÉS, COMPLIANCE, VÉGREHAJTÁS

Jogi vezetőként szinte a nulláról alakítottam ki és működtettem sikeresen egy követeléskezelő társaság behajtási tevékenységét, amelyet a cég a mai napig használ.

ADÓELLENŐRZÉS, -VÉGREHAJTÁS, FIZETÉSI KEDVEZMÉNYEK

Több mint egy évtizedet dolgoztam a NAV-nál helyi, regionális és országos szinteken. Évekig készítettem elő a NAV Elnökének, majd Vezetőjének döntéseit – a mai napig egyedülálló módon – ellenőrzési és végrehajtási ügyekben is.

EKÁER

Az EKÁER munkacsoport tagjaként részt vettem a koncepció és a jogszabályszöveg kidolgozásában, az adózói kérdések megválaszolásában és országos ellenőrzési akciók szervezésében is.

PUBLIKÁCIÓK, ELŐADÁSOK, PÁLYÁZATOK

Az EKÁER-ről az Adó újságban (kiadó: Wolters Kluwer), és első magyar szerzőként az IOTA Papers-ben jelentek meg cikkeim. Tartottam róla előadást adóhivatali vezetők mellett logisztikai és adótanácsadó cégek partnerei számára is. A sikeres angol nyelvű pályázataimnak köszönhetően az EU Fiscalis programján belül két konferencián vehettem részt Portugáliában.

Kíváncsi a hatóság szempontjaira?

%d blogger ezt szereti: